Hangyát háziállatnak? A hangyatartás mellett sok érv szól: nem hangosak, nem hullik a szőrük, nem kell sétáltatni őket. RÉSZLETEK
Kétpettyes rablópoloska: tetszetős, de veszélyes A kétpettyes rablópoloska egy igen érdekes rovar, ennek ellenére inszektáriumban ritkán találkozunk vele. Pedig tetszetős megjelenése, könnyű tarthatósága és szaporíthatósága érdekes hobbiállattá teszi. RÉSZLETEK
Pettyes csótány, csendesen finom A pettyes csótány maga alá gyűrte a tücsköt: olcsóbban, gyorsabban és nem utolsósorban csendesebben állíthatjuk elő, mint zenélő barátunkat! Ki tesz egy próbát? RÉSZLETEK
Halálfejes csótány: házikedvenc és csemege Ez a nagytestű, impozáns megjelenésű csótány igen elterjedt hobbi- és takarmányállat. Szaporítása viszonylag könnyű, ami előny, ha tápláléknak szánjuk nagytermetű rovarevő állatainknak. RÉSZLETEK
Zöld csótány: hobbiállat vagy táplálék? Ez a kistermetű, ám igen tetszetős külsejű csótány, mind hobbiállatnak mind takarmányállatnak kitűnő. Elég bizarr! RÉSZLETEK
Így készíthetünk könnyen hortenziából koszorút Már régóta szemezek egy ilyen hortenzia koszorúval, ránézésre nem is tűnik bonyolultnak az összeállítása, viszont annál mutatósabb. RÉSZLETEK
Mutatjuk, hogyan főzd be a paradicsomot passzírozás és tartósítószer nélkül Évek óta nem passzírozom a paradicsomot befőzésnél, a tippet még a szomszédasszonyomtól kaptam. Mutatom a receptet. RÉSZLETEK
Ezt a zöldséget szeptemberben újra el lehet vetni A nyári hőség elmúltával újra vethető konyhakertbe vagy cserépbe a népszerű salátaalapanyag. Könnyen és gyorsan nevelhető akár balkonládában is, emellett roppant egészséges! RÉSZLETEK