Csingacsguk: az első reggel Egész jól aludtam... Csak az a zöld ne stírölt volna annyira! Olyan rémisztő, ahogy ül és néz... RÉSZLETEK
Csingacsguk: új ismerős Képzeljétek, reggelre valami nagyon finom lett a ketrecemben! Zöld volt, kicsit nedves, és a szomszédlány szerint a "gazdi" (ő így hívja) adta. RÉSZLETEK
Csingacsguk: előszó Az egész a két idegennel kezdődött. Vagy egy órát nézelődtek, az egyik bedugdosta hozzám az ujját, és csodálkozott, mikor megkóstoltam. RÉSZLETEK
Csingacsguk: az első takarítás Tiszta a levegő? Sehol senki. Mit tettél! Az almacsutkám! HOMOK! Igen igen igen ez aaaaz... Ez hiányzott! RÉSZLETEK
Így készíthetünk könnyen hortenziából koszorút Már régóta szemezek egy ilyen hortenzia koszorúval, ránézésre nem is tűnik bonyolultnak az összeállítása, viszont annál mutatósabb. RÉSZLETEK
Mutatjuk, hogyan főzd be a paradicsomot passzírozás és tartósítószer nélkül Évek óta nem passzírozom a paradicsomot befőzésnél, a tippet még a szomszédasszonyomtól kaptam. Mutatom a receptet. RÉSZLETEK
Ezt a zöldséget szeptemberben újra el lehet vetni A nyári hőség elmúltával újra vethető konyhakertbe vagy cserépbe a népszerű salátaalapanyag. Könnyen és gyorsan nevelhető akár balkonládában is, emellett roppant egészséges! RÉSZLETEK