Te jól eteted a kutyádat? Új tápcsalád a piacon Sokak számára a házi kedvencük családtagnak számít, így ugyanúgy ügyelnek kutyájuk egészségére, mint a sajátjukéra. Az egészség megőrzése pedig a táplálkozással kezdődik.... RÉSZLETEK
Hogyan tápláljuk a vemhes kutyánkat? A vemhes kutyák táplálása általában nagyban függ az állat tüzelése előtti fizikai állapotától, azonban van néhány alapszabály, ami fajtától és kortól függetlenül minden vemhes kutya esetében fontos. Lássuk melyek ezek, és mire kell odafigyelnünk!... RÉSZLETEK
Mit egyen a kiskutya? Gyakori, visszatérő kérdés: mit és hogyan adjunk enni a kiskutyáknak, különös tekintettel a választás körüli időszakra. ... RÉSZLETEK
Mit kérdezzünk a tenyésztőtől, ha kiskutyát veszünk? Állatra nincs garancia. Ha csökkenteni szeretnénk a vásárlási kockázatot, akkor néhány dolgot előre tisztáznunk kell a tenyésztővel. ... RÉSZLETEK
Milyen a kutyád ízlése? Nem szabad hagyni, hogy a kutyád az orrodnál fogva vezessen, de anélkül is kiszimatolhatod, mi a kedvenc étele, hogy eleget tennél szeszélyeinek. A kutyák ízlése szerencsére nem téved, és többnyire azt kívánják a legjobban, amire szervezetüknek igazán szüksége van. ... RÉSZLETEK
Útmutató az újdonsült kutyagazdiknak Új taggal bővült a család. Ilyenkor rengeteg kérdésünk van a kis jövevény gondozásával kapcsolatban, hiszen igyekszünk a lehető legjobb körülményeket biztosítani a csöppség fejlődéséhez. ... RÉSZLETEK
Ezek a legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! RÉSZLETEK
Japánmirtusz, kuffea, cuppánka - egy nagyon különleges növény három névvel A japánmirtusz (Cuphea), kuffea, cuppánka - bár elsőre furcsának tűnik, de mindhárom elnevezés ugyanazt a növényt takarja. RÉSZLETEK
Paradicsom metszése, kacsolása: ezeket a szabályokat tartsd be mindenképpen Ha már növekedésnek indultak a kiültetett paradicsompalánták, nem szabad elfelejtkezni a metszésről, kacsolásról sem. RÉSZLETEK