Csingacsguk: az első reggel Egész jól aludtam... Csak az a zöld ne stírölt volna annyira! Olyan rémisztő, ahogy ül és néz... ... RÉSZLETEK
Csingacsguk: új ismerős Képzeljétek, reggelre valami nagyon finom lett a ketrecemben! Zöld volt, kicsit nedves, és a szomszédlány szerint a "gazdi" (ő így hívja) adta. ... RÉSZLETEK
Csingacsguk: előszó Az egész a két idegennel kezdődött. Vagy egy órát nézelődtek, az egyik bedugdosta hozzám az ujját, és csodálkozott, mikor megkóstoltam. ... RÉSZLETEK
Csingacsguk: az első takarítás Tiszta a levegő? Sehol senki. Mit tettél! Az almacsutkám! HOMOK! Igen igen igen ez aaaaz... Ez hiányzott! ... RÉSZLETEK
Ezek a legfinomabb málnalekvár receptek: nem lehet őket elrontani Érik a meggy, a málna és a piros bogyós gyümölcsök. Ha nem fogy el rögtön, pár nap alatt megromlik. Ne hagyjuk annyiban, főzzünk belőlük lekvárt! RÉSZLETEK
Japánmirtusz, kuffea, cuppánka - egy nagyon különleges növény három névvel A japánmirtusz (Cuphea), kuffea, cuppánka - bár elsőre furcsának tűnik, de mindhárom elnevezés ugyanazt a növényt takarja. RÉSZLETEK
Paradicsom metszése, kacsolása: ezeket a szabályokat tartsd be mindenképpen Ha már növekedésnek indultak a kiültetett paradicsompalánták, nem szabad elfelejtkezni a metszésről, kacsolásról sem. RÉSZLETEK